Hoppa till sidans innehåll

Om Corona

12 MAR 2020 14:37
För mer info, kolla gärna https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

  • Skapad: 12 MAR 2020 14:37

Den 6 mars ändrade Folkhälsomyndigheten risken för smittspridning i Sverige från måttlig till mycket hög. Den rekommendation som nu ges är att alla som har luftvägssymtom (även lindriga sådana) ska avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Detta gäller både i arbetslivet och i privatlivet.
Detta borde egentligen inte betyda så stor skillnad mot normalläge, är man sjuk ska man vara hemma, är man frisk går man till träningen. Vi vet ju dock alla att vår gräns för när vi tycker att vi ska stanna hemma ibland kan vara lite för hög. Vi går till träningen ändå med både snuva och hosta.
Med anledning av den nya rekommendationen från Folkhälsomyndigheten vill vi En Garde Fäktförening, uppmana alla som har luftvägssymtom, snuva och hosta att inte gå till träningen tidigast 2 dagar efter att symtomen är helt borta.
I och med detta kommer våra tränare vara extra observanta på om någon verkar ha förkylningssymtom och de har då mandat att skicka hem eleven från träningen.
Vi vill också påminna om vikten av att hålla god handhygien och tvätta händerna med tvål och vatten i minst 20 sekunder.
Vi ber alla våra klubbmedlemmar att ta ansvar för att minska smittspridning och ber er att informera era barn om läget.

Skribent: Felix Poppel
E-post: Adressen Gömd

 

READ THE INSTRUCTIONS FOR PURCHASING EGF CLOTHES HERE!!!!! 

Postadress:
En Garde Fäktförening Solna - Fäktning
Carola Bladin, Kalvgränd 34
17545 Järfälla

Besöksadress:
Södra Långgatan 20
16959 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info