Hoppa till sidans innehåll
Jönssons Pokal december 2014 i Malmö

En aktiv helg för EGF

18 DEC 2014 10:15
Luciahelgen var en aktiv helg för En Garde Fäktförening i Solna för alltifrån våra nybörjare till våra mest erfarna fäktare.
  • Skapad: 18 DEC 2014 10:15

På Junior Världscupen och Europa Cup U23 som gick i  Terrassa utanför Barcelona så gjorde Vincent Mindelöf, Elis Wickman och Jonte Bladin en stark insats genom fina placeringar i ett starkt internationellt startfält.

 

I Malmö deltog några av våra miniorer i Jönssons Pokal. En trevlig och gemytlig tävling som trots det erbjöd tufft motstånd med fäktare från både Polen och Danmark.  Axel och Moltas gjorde dock väl ifrån sig och placerade sig som bästa svenskar  på tredje respektive femte plats i den individuella klassen.  I lagtävlingen så placerade sig killarna som fjärde lag bland 7 startande lag i klassen för Yngre Ungdom.  

 

I vår egen fäkthall så ägnade sig våra duktiga ungdomstränare och engagerade styrelsefunktionärer åt framtiden.  De anordnade den traditionella GuldFloretten, en tävling för alla nybörjare som fäktats max en termin.  All Stockholmsklubbar var inbjudna och Ängby fäktklubb var den som lyckades bäst resultatmässigt.  Men det var många unga fäktare som fick vara med på sin första tävling och som förhoppningsvis fortsätter att träna fäktning.

 

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

önskar

En Garde Fäktförening

 

READ THE INSTRUCTIONS FOR PURCHASING EGF CLOTHES HERE!!!!! 

Postadress:
En Garde Fäktförening Solna - Fäktning
Carola Bladin, Kalvgränd 34
17545 Järfälla

Besöksadress:
Södra Långgatan 20
16959 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info