Hoppa till sidans innehåll

Guld och dubbelt silver på JSM

19 DEC 2012 08:01
Under helgens Svenska Mästerskap för juniorer (födda 1993 och senare) tog arrangörsklubben En Garde Fäktförening guld i damernas lagtävling i florett, silver i herrrarnas lagtävling i florett och dessutom tog Harriet Rundquist (född 1998) silver individuellt i florett damer. Tävlingen arrangerades av EGF och gick av stapeln i Vasalundshallen i Solna.
  • Skapad: 19 DEC 2012 08:01

En Garde Fäktförening arrangerade under helgen 15-16/12 sin första stora tävling i och med att Junior SM, individuellt och lag, gick av stapeln i Vasalundshallen Solna. 

 

På lördagen vann Harriet Rundquist silver i klassen florett damer och på söndagen vann hon guld i lag tillsammans med Alida Falkenström och Julia Engström. Föreningens herrlag kunde inte rå på starka Göteborgs Fäktklubb men vann silver med Sebastian Gedin, Jonathan Bladin, Christoffer Ejemyr och Adrian Lind af Hageby i laget.

 

Arrangemanget fick mycket beröm av både Svenska Fäktbörbundet och gästande klubbar. Totalt medverkade runt 40 föräldrar och aktiva för att göra JSM 2012 i Solna till en stor succé. 

 

READ THE INSTRUCTIONS FOR PURCHASING EGF CLOTHES HERE!!!!! 

Postadress:
En Garde Fäktförening Solna - Fäktning
Carola Bladin, Kalvgränd 34
17545 Järfälla

Besöksadress:
Södra Långgatan 20
16959 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info